کترینگ

پذیرایی ‌رویدادها یکی از بخش های مهم در برگزاری یک ‌رویداد مطلوب محسوب می شود. کترینگ و تشریفات ‌رویداد وظیفه پذیرایی از میهمانان و مدعوین به ‌رویداد را بر عهده دارد. پذیرایی با کیفیت نشان از احترام به میهمانان است. معمولاً نوع برخورد پرسنل پذیرایی کننده، نوع چیدمان، نحوه پذیرایی، نوع میان وعده‌ها، نوشیدنی‌ها و غذای اصلی در ‌رویدادها اهمیت زیادی دارد و مطلوب نبودن کترینگ و تشریفات ‌رویداد موجب آبروریزی برگزار کننده خواهد بود.

مواد اولیه تازه

خرید و به‌کارگیری بهترین مواد اولیه تازه

مواد اولیه تازه

خرید و به‌کارگیری بهترین مواد اولیه تازه

آشپزهای ماهر

طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

آشپزهای ماهر

طبخ انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

پرسنل پذیرایی

کادر حرفه‌ای پذیرایی VIP و CIP

پرسنل پذیرایی

کادر حرفه‌ای پذیرایی VIP و CIP

کترینگ حرفه‌ای رویداد

از مهم‌ترین ویژگی‌های کترینگ ‌رویداد، متخصصی که در زمینه مواد غذایی قادر به خرید بهترین مواد اولیه باشد. پس از آن، داشتن آشپزی ماهر و حرفه ای بسیار مهم است تا مواد اولیه را به بهترین نحو ممکن طبخ نماید .از دیگر ویژگی های کترینگ ‌رویداد خوب، انعطاف پذیری و قابلیت مدیریت بحران است. اینکه تیم باتجربه‌ای در اختیار کترینگ باشد تا در صورت بروز هر مشکل پیش بینی نشده‌ای، بهترین تصمیم گرفته و مشکل رفع گردد. از دیگر ویژگی‌های کترینگ خوب دارا بودن کادر حرفه‌ای و خلاق است، تا همیشه بروزترین خدمات را به مشتری پیشنهاد نماید.

کاناپ

کاناپ یک مدل سرو غذای فرانسوی است

قیمت به‌روز

مینی ساندویچ و ساندویچ

انواع ساندویچ گوشت، مرغ، ژامبون و سبرزیجات

قیمت به‌روز

دسر

انواع ژله، تیرامیسو، چیز کیک ژله‌ای، شله زرد، پودینگ، حلوا

قیمت به‌روز

سوخاری

انواع میگو، فیله، پاچینی، فرنچ تست، پیاز، قارچ

قیمت به‌روز

وجترین

انواع کلم، ماکارونی، سبزیجات، روس، سزار، یونانی، اسفناج

قیمت به‌روز

ایرانی

انواع کباب، گوشت و مرغ، خوراک

قیمت به‌روز

تفاوت وگان و وجترین

هدف وگان‌ها به حداقل مطلق رساندن استثمار تمام حیوانات است، در حالی که گیاه‌خواری عمدتا خشونت مستقیم بر روی حیوانات را کاهش می‌دهد (مانند کشتار). گیاه‌خواری بیشتر درباره شیوه زندگی دلسوزانه نسبت به رفتار خوردن است. البته ممکن است برخی از افراد رژیم‌های گیاه‌خواری را صرفاً به دلیل مزایای سلامتی آن و یا با هدف کاهش وزن انتخاب کنند اما در این صورت هم آنها گیاه‌خوار بوده و برای حیوانات ارش قائل خواهند شد.

تفاوت وگان و وجترین

هدف وگان‌ها به حداقل مطلق رساندن استثمار تمام حیوانات است، در حالی که گیاه‌خواری عمدتا خشونت مستقیم بر روی حیوانات را کاهش می‌دهد (مانند کشتار). گیاه‌خواری بیشتر درباره شیوه زندگی دلسوزانه نسبت به رفتار خوردن است. البته ممکن است برخی از افراد رژیم‌های گیاه‌خواری را صرفاً به دلیل مزایای سلامتی آن و یا با هدف کاهش وزن انتخاب کنند اما در این صورت هم آنها گیاه‌خوار بوده و برای حیوانات ارش قائل خواهند شد.

کاپ چیست

کاناپ یک مدل سرو غذای فرانسوی است. در مهمانی‌های رسمی فرانسوی در کنار نوشیدنی‌ها کاناپ سرو می‌شود. این نوع از غذا معمولاً قبل از ناهار و یا شام سرو می‌شود و بیشتر در مهمانی‌هایی که افراد در مجالس گرم صحبت هستند و تا زمان شام مدت زمان زیادی طول می‌کشد برای خسته و گرسنه نشدن مهمان کاناپ سرو می‌شود. کاناپ را بدون قاشق و چنگال میل می‌نمایند که باعث می‌شود به این غذا فینگر فود گفته شود.

کاپ چیست

کاناپ یک مدل سرو غذای فرانسوی است. در مهمانی‌های رسمی فرانسوی در کنار نوشیدنی‌ها کاناپ سرو می‌شود. این نوع از غذا معمولاً قبل از ناهار و یا شام سرو می‌شود و بیشتر در مهمانی‌هایی که افراد در مجالس گرم صحبت هستند و تا زمان شام مدت زمان زیادی طول می‌کشد برای خسته و گرسنه نشدن مهمان کاناپ سرو می‌شود. کاناپ را بدون قاشق و چنگال میل می‌نمایند که باعث می‌شود به این غذا فینگر فود گفته شود.

برنامه‌ریزی تهیه غذا و میان‌وعده

یکی از ضروریات برای برنامه‌ریزی و مدیریت بودجه برای تهیه غذا در رویداد تهیه لیست غذای‌ها است، که آشنایی با لیست غذاهای ایرانی و فرنگی این امکان رو فراهم می‌کند تا به راحتی برنامه‌ای با انتخاب‌های متنوع داشته باشید